Sanitair

Ruitenberg installatietechniek is gespecialiseerd in het installeren, ontwerpen en repareren van sanitair. Wij installeren sanitair voor zowel de zakelijke als de particuliere gebruiker. Van het installeren van een enkele kraan tot en met een complete badkamers in uw woning. Ruitenberg installatietechniek beschikt over ruime ervaring en expertise.

Wij kunnen in samenspraak met u een ontwerp maken voor een nieuwe badkamer en/ of toilet. Daarnaast kunnen wij aanpassingen aanbrengen in uw huidige sanitair: uw toilet of badkamer. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het aanbrengen van ergonomisch sanitair. Van advies tot uitvoering kunnen wij u adviseren voor de juiste keuze.

Daarnaast kunnen wij volledige sanitaire ruimtes plaatsen in bedrijfsgebouwen. Ruitenberg installatietechniek levert sanitair in samenwerking met diverse sanitair toonzalen. Vanaf het ontwerp tot de oplevering zullen wij met u overleggen. Wij adviseren u over de toe te passen technieken, materialen en opstellingsmogelijkheden. Hierdoor bent u jarenlang tevreden over uw badkamer en toilet.

Wilt u uw sanitaire voorzieningen door een professionele loodgieter laten aanleggen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kom in contact met ons.