Installaties

Bent u op zoek naar een ervaren loodgieter voor uw loodgieter werkzaamheden dan bent u bij Ruitenberg installatietechniek aan het juiste adres. Wij verrichten alle werkzaamheden die horen bij de loodgieter. Zo installeren wij gas- en waterleidinginstallaties, hemelwaterafvoersystemen en verhelpen wij diverse problemen met uw riolering of installeren wij deze.

Gasinstallaties

Onder loodgieter werkzaamheden valt ook het installeren en controleren van gasinstallaties. Wij ontwerpen en installeren gasinstallaties. De veiligheid en kwaliteit van een gasinstallatie is voor iedereen belangrijk.

Waterleidinginstallaties

Ook voor het ontwerpen en installeren van koud- en warmwaterleidingen bent u bij Ruitenberg installatietechniek aan het goede adres. Een luxe badkamer met whirlpool en/of een douchecabine valt of staat met een goed aangelegde waterleidinginstallatie. Door onze jarenlange ervaring zijn wij tevens de juiste partner voor legionellapreventie. Wij verzorgen legionella risicoanalyses, tekeningen en logboeken.

Hemelwaterafvoersystemen

Wanneer een hemelwaterafvoersysteem niet goed wordt aangebracht, kan dat leiden tot het ineenstorten van gebouwen. Een goed aangebracht hemelwaterafvoersysteem voorkomt veel ellende. Wij kunnen ook controleren of uw dak voldoet aan de laatste eisen betreffende noodoverlaten.

Riolering

Wanneer uw riolering niet goed is ontworpen en/ of geïnstalleerd, kan dit een dagelijkse ergernis worden. Ruitenberg installatietechniek heeft de kennis en kwaliteit in huis om uw problemen hiermee te verhelpen. Zodat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken. Ook voor verstoppingen kunt u bij ons terecht.

Wilt u uw installatie door een professionele loodgieter laten aanleggen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kom in contact met ons.