CV ketel onderhoud

Goed CV ketel onderhoud is erg belangrijk. Structureel CV ketel onderhoud kan namelijk de levensduur van uw CV ketel verlengen, storingen voorkomen en energie besparen! Lees hier meer over de voordelen van structureel CV ketel onderhoud. Wij verzorgen graag uw CV ketel onderhoud!

CV ketel onderhoudsabonnement

Bij Ruitenberg installatietechniek kunt u ook terecht voor een CV ketel onderhoudsabonnement. Door het jaarlijkse CV ketel onderhoud voorkomt u dat uw CV ketel vervuilt, de warmte afdracht afneemt en de gasrekening toeneemt of het toestel voortijdig vervangen dient te worden. Heeft u al een CV ketel? Dan is het natuurlijk ook mogelijk om alleen een CV ketel onderhoudscontract af te sluiten. Met een CV ketel onderhoudscontract verlengt u niet alleen de levensduur van uw CV ketel, maar voorkomt u storingen en bespaart u energie!

5 Redenen om te kiezen voor jaarlijks CV ketel onderhoud:

 1. Veiligheid
  Jaarlijks onderhoud verhoogt de brandveiligheid van uw installatie. De brandweer raad dan ook aan om uw centrale verwarming jaarlijks te laten controleren door een ervaren cv monteur. Daarnaast wordt bij veel brandverzekeringen geëist dat het CV-toestel jaarlijks wordt geïnspecteerd en regelmatig wordt onderhouden.
 2. Verminderde kans op storingen
  Bij jaarlijks onderhoud kunnen problemen op tijd worden opgelost en kleine defecten worden gerepareerd voordat deze voor een storing zorgen. Hiermee voorkomt u dat uw verwarming op een onverwacht en ongunstig moment uitvalt.
 3. Voorkomen van reparatiekosten
  Door het jaarlijks onderhoud blijft uw installatie langer in een goede staat en zullen onderdelen langer meegaan. Ook kunnen kleine problemen tijdig worden opgelost voordat deze meer schade aan uw installatie veroorzaken. Hierdoor bespaart u dure vervangingen. Defecten kunnen tijdens een onderhoudsbeurt worden opgelost. Hiermee spaart u voorrijkosten en arbeidsloon dat u zou moeten betalen als u een monteur laat komen bij een storing.
 4. Langere levensduur van uw installatie
  Moderne CV-ketels dag en nacht in de weer zijn om u te voorzien van warmte en warm water. Net zoals uw auto is het geen overbodige luxe om deze ieder jaar te laten controleren en waar nodig preventief te onderhouden. Bij jaarlijks onderhoud blijft uw cv of warm water installatie langer in een goede staat en zal deze een langere levensduur hebben. Zo stelt u de aanschaf van een nieuwe, dure cv-ketel, combi-ketel, geiser of boiler uit.
 5. Hoger rendement
  Tijdens een onderhoudsbeurt wordt uw installatie optimaal ingesteld. Dit verhoogt het rendement van uw cv-ketel. Hr-ketels kunnen alleen hun hoge rendement halen als deze optimaal zijn ingesteld. Het juist instellen kan een rendementsverhoging van wel 25% of meer opleveren!

Wilt u ons uw CV ketel onderhoud laten doen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kom in contact met ons.