CV installaties

Ruitenberg installatietechniek verzorgt alles op het gebied van centrale verwarming. In een behaaglijk huis is het goed wonen, en in een aangenaam werkklimaat is het plezierig werken. Alles dat betrekking heeft op de centrale verwarming is mogelijk bij Ruitenberg installatietechniek. Of u nu kiest voor radiatoren, vloerverwarming of een alternatief systeem. Maar daarnaast spelen milieu en energiekosten een steeds belangrijkere rol. Ruitenberg Installatietechniek ontwerpt en verzorgt de installatie volgens uw eisen en wensen. Wij plaatsen en onderhouden uw cv-installatie, maar geven u eerst gratis een deskundig advies. Welke ketel? Waar te plaatsen? In combinatie met wat voor radiatoren? Iedere toepassing is anders, dus meten is weten! Zo krijgt u de beste cv-oplossing voor een scherpe prijs. Een aangenaam binnenklimaat, warme voeten, een volle douchestraal, kranen direct op temperatuur en een bad dat snel vol is. Een nieuwe ketel wordt snel door ons geplaats en natuurlijk onderhouden wij uw installatie graag en goed. U kunt bij ons een onderhoudscontract afsluiten. En natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor storingen aan uw cv-ketel. Wij zullen proberen die zo snel mogelijk te verhelpen.

Waterzijdig inregelen

Misschien kent u het wel; aan de ene kant van het gebouw is het te warm, en aan de andere kant is het te koud. Wij hebben de oplossing: “waterzijdig inregelen”! Waterzijdig inregelen betekent dat we bij elke radiator de doorstroming zo vergroten, of verkleinen, dat de radiator de optimale hoeveelheid warmte afgeeft. Zo wordt elk vertrek gelijkmatig verwarmd.

Meestal is het zo dat in een gebouw de vertrekken die het verst bij de ketel weg zijn, het minst warm worden. Daarentegen wordt in de andere vertrekken, dichterbij de ketel, de radiator bijna dichtgedraaid omdat het daar te warm is. Wij komen graag bij u langs om de problemen met de warmte- of kouderegulering in uw bedrijf of huis op te lossen. Aan de hand van een lijst bespreken wij uw klachten en bekijken wij wat we voor u kunnen betekenen.

Met het waterzijdig inregelen is een besparing van 10 tot 30 procent mogelijk. Dat komt neer dat u terugverdientijd hebt van twee tot drie jaar. De kosten van waterzijdig inregelen zijn afhankelijk van de grootte van uw gebouw of woning.

Ruitenberg Installatietechniek is dealer van: Intergas. Wilt u uw CV installatie door een professionele loodgieter laten aanleggen? Neem dan contact met ons op!

Kom in contact met ons.